Jordi Masip no continuarà sent el tercer porter del Barça la temporada vinent. Segons va explicar ahir Catalunya Ràdio, el club blaugrana ja ha comunicat al porter que no rebrà cap oferta de renovació. Masip estava a l'espera d'aclarir el seu futur i, després d'uns primers contactes amb el club fa unes setmanes, ara el seu representant estava estudiant algunes ofertes com la del Red Bull Salzburg, que entrena l'exblaugrana Òscar Garcia, tot i que en principi Masip les havia desestimat a l'espera de conèixer la postura definitiva del Barça.

Per altra banda, el Barcelona va tornar ahir al matí als entrenaments, després de dos dies de descans, en vista al partit que jugarà diumenge a Las Palmas (20.0o), partit en què el conjunt blaugrana buscarà mantenir la pugna pel títol de la lliga amb el Reial Madrid. Luis Enrique va poder comptar amb tots els jugadors disponibles, inclòs el lateral francès Lucas Digne, que va haver de ser substituït en la victòria de dissabte passat contra el Vila-real (4-1) per una sobrecàrrega al bíceps femoral de la cama dreta.

El tècnic del primer equip blaugrana també va tenir a la seva disposició a la sessió d'ahir tres jugadors del filial: Marlon Santos, Carles Aleñá i Wilfrid Kaptoum.