Dimecres 27 de setembre a Salamanca (final Supercopa); dissabte 31 o diumenge 1 d'octubre a Madrid (primera jornada de lliga amb tots els partits jugant-se al mateix pavelló, Open Day, amb les gironines enfrontant-se al Bembibre); dimecres 4 a Madrid (segona jornada de lliga a la pista de l'Estudiantes); diumenge 8 a Salamanca (tercera jornada de lliga) i dijous 12 a Gernika (primera jornada Eurocup). Els cinc primers partits oficials de la temporada de l'Spar Citylift Girona seran lluny de Fontajau en un espai de temps de només quinze. El sorteig del calendari de Lliga Femenina-1 que s'ha fet aquest migdia a Madrid ha estat un autèntic malson per als responsables de l'Uni que, en paraules del director esportiu, Pere Puig consideren l'inici de temporada «inviable».

«Haurem de parlar amb la federació o amb els clubs per buscar algun canvi d'ordre o modificar alguna data, perquè de la manera que està ara crec que no es pot assumir», explica Puig que destaca que l'equip haurà de fer molts quilòmetres, amb prou feines estarà cap dia a Girona i que encadenarà cinc partits consecutius lluny de Fontajau amb compromisos tan destacats com la final de Supercopa o el partit de lliga a la pista del Perfumerías Avenida, a més del debut a l'Eurocup.

Per començar, la primera proposta de l'Uni serà que la Supercopa, prevista pel dimecres 327 de setembre, es jugui en dijous perquè així l'expedició gironina podria fer en un mateix viatge el desplaçament a Salamanca i a Madrid on tots els equips han de ser-hi el divendres 30 per a la presentació de l'Open Day.