Per tercer estiu consecutiu, l'Olot llueix aquesta tarda (19.00) la seva vessant més solidària en un partit amistós contra el Nàstic de Tarragona, en què tots els beneficis de les entrades aniran d'estinats a Càritas Garrotxa.

Serà el tercer any que el conjunt tarragoní participa en aquest partit, aprofitant l'estada de pretemporada que està fent a la Garrotxa. El partit, emmarcat en aquest acte solidari, servirà també per seguir veient les evolucions de l'equip olotí aquesta pretemporada. Dimarts passat l'equip va perdre davant el primer equip de l'Espanyol (0-4), però tot i el resultat, va mostrar bons símptomes sobretot al primer temps, encara que tot just era el primer partit de pretemporada.

Novament davant un equip del futbol professional com és el Nàstic, Martín Posse, que es retrobarà amb antics futbolistes que havia tingut les últimes dues temporades a la Pobla de Mafumet, seguirà provant els seus jugadors i l'estil de joc que vol aplicar aquesta temporada. Kike Sánchez segueix amb molèsties i no podrà debutar aquesta pretemporada, mentre que l'altra baixa per al partit d'avui serà la del central Carles Mas, que tot i això no té cap lesió important i podria reaparèixer en el partit de diumenge al camp del Palamós.