El Bisbal bàsquet ha anunciat aquest migdia que ha fitxat l'exentrenador del CB Girona Trifón Poch com a Director Tècnic. "Serà l'entrenador dels entrenadors, la seva feina serà de guiatge i tutoria", asseguren des del club del Baix Empordà. Poch estarà en el dia a dia del Bisbal treballant en la metodologia dels preparadors, tot i que no dirigirà cap equip.

Una directiva del club i membre de l'àrea tècnica, Eva Bessó, va ser l'encarregada de fer els primers contactes. Trifón Poch va estar aturat la temporada passada 2016/17 després d'haver acabat la seva etapa a l'Obras Sanitaris de l'Argentina. Després de diverses converses amb els responsables del Bisbal i de valorar-ho un temps, ha donat el sí, tot i que podrà deixar l'entitat en qualsevol moment si rep una oferta del bàsquet professional.

Amb aquesta operació el Bisbal vol fer "un salt qualitatiu a les categories de base i ser un referent de bàsquet formatiu a l'Empordà". El club té 20 equips en total i mobilitat 240 jugadors. Aquests dies Trifón Poch ja està fent algunes primeres reunions per conèixer l'entitat i la setmana vinent ja començarà a treballar-hi a fons. Poch és un nom històric del CB Girona, tant de l'etapa Valvi com Gavis i Casademont. Va ser segon d'Alfred Julbe i Quim Costa i va assumir el primer equip el març de 1996. A Fontajau hi va treballar fins el 2003, amb la semifinal de la Copa Korac de 1999/2000 com a gran fita. A l'ACB també ha dirigit l'Alacant, el Granada, l'Estudiantes i el Fuenlabrada.