´Spar CityLift Girona va anunciar ahir el fitxatge de la base Núria Martínez, una jugadora amb experiència a la selecció espanyola que ha jugat a les lligues de cinc països (Espanya, Estats Units, Itàlia, Rússia i Turquía). Martínez, nascuda fa 33 anys a Mataró, és una de les jugadores més destacades d´àmbit català tant per la seva llarga trajectòria a l´elit com pel seu palmarès a nivell de clubs i de selecció. Martínez ja s´entrenarà demà amb les seves companyes i el club podria anunciar més reforços en els propers dies.

Amb aquesta incorporació el club gironí reforça la posició de base, on haurà de competir amb Rosó Buch i Nicole Romeo, i aporta veterania a la plantilla, un rol que havia quedat un xic buit després de la retirada de Noemí Jordana, ara vicepresidenta del club. El director esportiu de l´Spar CityLift, Pere Puig, comentava que «estem molt contents amb aquesta incorporació» i reconeixia que «l´hem volguda fitxar cada temporada en els darrers anys, però era difícil, perquè sempre ha estat jugant en equips top d´Europa». La lesió de Hampton, però, havia propiciat l´ocasió i «hem aprofitat que era el moment adequat per aconseguir fitxar-la».

Trajectòria impressionant

Núria Martínez és una jugadora nascuda a Mataró que ha estat jugant sempre al més alt nivell des que, el 2003 fitxava pel Perfumerías Avenida. La jugadora, amb experiència a la WNBA (Minnesota ), va començar a fer-se un lloc a les lligues europees ben aviat i ha passat per equips com Dinamo de Moscú, Famila Schio o Galatasaray. Amb la selecció espanyola té sis medalles (dues plates i quatre bronzes) a les grans competicions.