El passat diumenge contra el Castelldefels (3-1), el Palamós va trencar una sequera de 4 mesos sense vèncer a casa. La darrera alegria al Nou Estadi havia sigut el 19 de novembre de 2017 quan l'aleshores equip dirigit per Vicenç Fernández es va imposar al Gavà per idèntic marcador (3-1) i també amb un doblet de Marc Medina. El triomf contra el Castelldefels va suposar la primera victòria de Pitu Batlle davant la seva afició després de cinc intents fallits (3 empats i 2 derrotes) i la possibilitat de tornar a fugir del descens directe. Tot i la felicitat per tornar a guanyar davant la seva gent, això no amaga que aquesta temporada ha costat Déu i ajuda treure endavant els partits en camp propi ja que la del passat diumenge és tot just la tercera victòria a casa d'un equip que en 15 partits com a local presenta un balanç de 3 victòries, 5 empats i 7 derrotes.

Quan resten 8 jornades per acabar el campionat, els de Pitu Batlle són conscients que per vèncer el pols que mantenen amb el Granollers caldrà rascar punts a domicili, però també fer-se forts en els 4 darrers partits que falten com a local. El calendari dels groc-i-blaus a casa és, exceptuant la visita del cuer Vilassar de Mar, molt complicat perquè els tres últims rivals que trepitjaran l'estadi Palamós-Costa Brava s'hi juguen una plaça per al play-off d'ascens: Terrassa (5è), Europa (8è) i Hospitalet (2n).

Pugna amb el Granollers

En aquests moments, Palamós (17è) i Granollers (18è) empaten a punts (27) a manca de 8 jornades per acabar la Lliga. Segons Marc Medina, el golejador del degà, «ens espera un final de Lliga molt complicat i cal jugar amb confiança i intentar sumar sempre». Fa dues temporades Medina va arribar a la xifra dels 13 gols amb el Palamós, ara ja en suma 11 i a manca de 8 partits per a finalitzar la Lliga de Tercera divisió es veu amb ganes i capacitat per superar el seu sostre. «En vull fer molts més», assegura.

El màxim golejador dels groc-i-blaus admet que «personalment estic molt satisfet dels 11 gols perquè quan per Nadal el club va prescindir de Bonaventura em van donar confiança per ser el punta número 1 i em vaig posar el gol a l'esquena». Preguntat per si el Palamós es jugarà la 17a plaça amb el Granollers, Medina avisa que d'altres contrincants s'hi poden afegir: «que no es distreguin els rivals que tenen 37 punts perquè si no sumen al final els enganxarem». Marc Medina viu la seva quarta temporada al degà i s'ha convertit en un dels pesos pesants del vestidor.