El Figueres segueix en els seus moments més dolços de la temporada. Els de Yeto, Gordillo i Abella van sumar el seu setè partit consecutiu sense conèixer la derrota (quatre victòries i tres empats) amb una nova victòria fora de casa, 1-2 al camp del Santboià, cosa que el deixa en desena posició, amb 45 punts, empatat precisament amb el rival de dijous. Els alt-empordanesos així es queden a divuit punts del descens (Granollers, 27) i a vuit de la promoció d'ascens (Terrassa, 53).

El partit ja es va posar de cara pel Figueres ben aviat, Albert Canal aconseguia marcar en en el minut 12. Un error defensiu permetia l'empat dels locals, però novament Canal, a l'inici de la segona part anotava l'1-2 definitiu.