SOHN, cap de cartell al Moritz Festival'Era

La Masia de Can Gascons oferirà un any més un cap de setmana
de música, gastronomia i càmping els propers 23 i 24 de juliol

13.07.2016 | 00:00
Una de les anteriors edicions del Moritz Festival´Era.

El Moritz Festival'Era de Llagostera està agafant cada cop més embranzida. El cartell d'enguany inclou SOHN, Julio Bashmore, Hola a todo el Mundo, Maïa Vidal, Joan Coloo, Inspira, Marc Piñol, Sorry Kate, Ran Ran Ran, Twin Drama, The Suicide of Wester Culture i Baywaves. La cita serà el 23 de juliol, com ja és habitual, a la Masia de Can Gascons.
El festival combina un entorn rural -amb una masia del segle XVI envoltada de camps i natura- amb música alternativa i electrònica. Per arribar-hi, l'organització posarà autocars des de Barcelona i oferirà càmping gratuït.
Segons expliquen els organitzadors, aquest festival «fet a mà» es desmarca de la resta de programacions en viu de la Costa Brava pel fet d'oferir la màxima proximitat entre artista i públic. A més, el festival comptarà amb una variada oferta gastronòmica amb menjar ecològic de quillòmetre zero acompanyats per diversos food-trucks. A més, els assistents podran gaudir de la possibilitat de fer el vermut gràcies a Espinaler.
El festival començarà el dissabte a les cinc de la tarda i s'allargarà fins diumenge a les sis del matí. Per facilitar l'anada i tornada, l'organització posa un servei de autobusos a preu reduït des de Barcelona i un autobús llançadora gratuït des de l'estació de Caldes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema