Lloret de Mar va tornar a rendir-se davant de Paris Hilton per una nit. L'hereva de l'imperi Hilton va tornar un any després a la discoteca Tròpics i va oferir aquest divendres una de les seves sessions.

Davant de 1.900 persones i amb cartell de sold out, la nena pija convertida per un dia en DJ va punxar tot tipus de música i fins i tot alguna de lenta, que va embadalir els fans d'aquesta celebrity.

Fins i tot, Hilton es va atrevir amb el públic de la Costa Brava a cantar una de les seves cançons en directe. Acompanyada de la seva parella, el jove actor Chris Zylka va estar a la cabina de la discoteca Tròpics durant dues hores i mitja i va fer que la gent no parés de ballar els temes punxats per la milionària.

El seu xicot no va pas actuar com Hilton però va estar durant tota l'actuació al costat de la diva a la cabina del Tròpics. Zylka va estar animant Paris durant tota la nit i a la cabina, semblaven un tàndem.

Els més fans de la celebrity van passar una nit de glamur i música non stop a Lloret. De moment no està tancada una actuació de la novaiorquesa per a l'any vinent però la bona sintonia amb Paris Hilton i la discoteca Tròpics fa que tot estigui a favor que això pugui passar. I que Hilton torni a la cabina l'estiu vinent.

L'estada de Paris Hilton a Lloret va oferir tot el glamur d'aquesta celebrity que té programades diverses sessions com a disjòquei a la discoteca Amnesia d'Eivissa.El divendres, la diva va arribar amb el seu jet privat a l'aeroport de Girona pels volts de les tres de la tarda. I després va passar el dia a l'Hotel Santa Marta de Lloret. Un indret de luxe, de cinc estrelles que es troba en un paratge exclusiu i que té accés directe a la platja de Santa Cristina de Lloret de Mar. Pels volts de la una de la matinada, després de relaxar-se en aquest punt de la Costa Brava va anar cap a la discoteca Tròpics on va fer un xou que va arrasar com a estrella de la festa. I com si fos una visita llampec, cap a tres quarts de quatre de la matinada, se'n va tornar amb el seu jet privat cap a Eivissa.

A banda de punxar en discoteques, l'hereva de la multimilionària de la cadena d'hotels Hilton ha sabut posar-se al capdavant de negocis per exemple, ha creat ja una vintena de perfums, ha dissenyat una línia de roba infantil i fins i tot té entre mans una immobiliària per construir. Hilton no té límits i en el xou de Lloret ho va demostrar.