Necrològiques del 10 de maig de 2024

Consulta les defuncions d'aquest divendres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

ARBÚCIES

ESTEVE MASAGUÉ MIR

Ha mort als 54 anys. Era casat amb Maria Ortiz. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora d’Arbúcies.

JOAN SERRAT BASSAS

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Maria Serradó Ribera. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

BESCANÓ

EMILIO MONER RUFÍ

Ha mort als 90 anys. Era vidu en 1es núpcies de Conxita Llagostera i casat amb María Angeles Martínez Santiago. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

CALONGE

XICU BARNÉS MASÓ

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Roser Rojas Arrogante i tenia 2 fills. Residia a Calonge i Sant Antoni. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Calonge.

GIRONA

SAGRARIO ROMERO ESPÓSITO

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Ángel Vilreales Torres. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Germans Sàbat de Girona.

MARIA OLIVER DIVÍ

Ha mort als 103 anys. Era vídua de Josep Oliveras Duran. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte , a les 11 del matí, al cementiri Nou de Girona.

ANDREU VELASCO CASAS

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Montserrat Blaya Boet. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

LLUÍS FELIU PADROSA

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Rosa Ribas Masferrer. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

JOSEP ESTEVA BADOSA

Ha mort als 68 anys. Era solter. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LLORET DE MAR

LEOCADIA PUJOL PUIGVERT

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Pere M. Gallart Sais i tenia dues filles. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

MATA

CARMEN SOLER SERRAT

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Lluís Vilà Dilmé. Residia a Mata. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda , a la parròquia de Sant Andreu de Mata.

MASSANES

MARIA ARQUÉ RIBAS

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Pere Garriga Masgrau. Residia a Massanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve de Massanes.

OLOT

JUAN GÓMEZ MORENTE

«Nene»

Ha mort als 71 anys. Era solter i tenia 4 fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres a les 4 de la tarda, a la capella del Cementiri d’Olot.

PALAMÓS

LIDU CROS PONT

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Andreu Mas Sabat. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

RIUDARENES

XICU ROS FIGUERAS

Ha mort als 80 anys. Tenia un fill. Residia a Riudarenes. La cerimònia se celebrarà avui divendres a les 6 de la tarda, a la parròquia de Riudarenes.

SANT CLIMENT SESCEBES

JOAN SANTMIQUEL PÉREZ

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Castelló Serra i tenia dos fills. Residia a Sant Climent Sescebes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Climent Sescebes.

SANT JOAN LES FONTS

MARC BADOSA ENRICH

Ha mort als 52 anys. Era solter. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la Sala Polivalent del Cementiri Municipal d’Olot.

SARRIÀ DE DALT

PERE SALVATELLA PLA

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Isabel Serrallonga Cabarrocas. Residia a Sarrià de Dalt. La cerimònia se celebrarà avui divendres a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

VIDRERES

MARIA CORNELLÀ MASSÓ

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Àngel Guich Bosch i tenia quatre fills. Residia a Vidreres.

La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Vidreres.

Subscriu-te per seguir llegint