Nova exhibició d'Els Amics de les Arts dimecres al festival de la Porta Ferrada, a Sant Feliu de Guíxols. Malgrat que ja porten un bon nombre de concerts a la seva esquena -amb aquest culminaven una setmana de sis actuacions en set dies-, el quartet va demostrar que segueix en bona forma fent vibrar el públic ganxó.

«Portem molts dies preparant-nos per aquest concert. Hem fet assajos a Sagunt, Empúries, Arbeca, Mallorca i Pineda... tot plegat per posar-nos a punt per Sant Feliu», van bromejar els músics. En qualsevol cas, van demostrar que la gira de presentació d' Un estrany poder ja està més que rodada i que cançons com El seu gran hit, 30 dies sense cap accident, Suïssa o Primer en la línia successòria ja comencen a sonar familiars al públic. Tot i això, al concert no hi van faltar tampoc grans clàssics com Louisiana o els camps de cotó -que el grup pràcticament ha renunciat a cantar i deixa que ho faci el públic-, L'Affaire Sofia, Les meves ex i tu o A mercè d'un so. Malgrat alguns problemes tècnics -Joan Enric Barceló va acabar tocant amb la guitarra de Ferran Piqué- i el fatídic resultat del Madrid -Barça (que el propi Piqué es va encarregar de consultar en directe), el festival de Porta Ferrada va viure una nit de festa i alegria amb un públic entregat, sobretot a les primeres files.

La recta final del concert va portar 4-3-3 i El Matrimoni Arnolfini, que van ser corejades a ple pulmó pel públic. I per als que no haguessin tingut prou dosi d'Amics de les Arts per aquella nit, Piqué es va estrenar com a discjòquei tot seguit al village. Una nit d'allò més completa.