El jugador francès del Reial Madrid, Karim Benzema, es va mostrar molt crític amb el seleccionador francès Didier Deschamps, del que va afirmar que "ha cedit a la pressió d'una part racista de França".

En una entrevista exclusiva amb el diari Marca, el davanter del Reial Madrid detalla la seva situació amb la selecció francesa, conseqüència directa de la polèmica generada pel cas Valbuena, i assegura que: "França s'adonarà que han estat injusts amb mi".

Benzema aclareix sobre la polèmica del cas Valbuena en l'entrevista que "l'únic que sap el que ha passat és Valbuena i no ha dit la veritat". "He volgut ajudar-lo, res més, i la història s'ha volcat contra mi", diu.

El jugador del Reial Madrid deixa entreveure clarament en l'entrevista realitzada pel periodista Pablo Polo el seu malestar amb la situació generada a França per recalcar: "Si fos una mala persona, o mal aconsellat, no estaria on estic" i recorda: "Tinc quaranta milions de seguidors a les xarxes socials i segueixen dient que la gent no em vol".

Òbviament, Karim Benzema no va ocultar el seu malestar per no estar en l'Eurocopa i va reconèixer: "És una de les grans decepcions de la meva carrera i és dur acceptar-ho, perquè en el plànol esportiu tenia un lloc en l'equip", però d'altra banda aclareix que tornaria a jugar amb la seva selecció si així l'hi demanessin, ja que "en la vida no cal ser rancorós". "Si em volen, per mi no hi ha cap problema".

Sobre les possibilitats de la seva selecció, el jugador del Reial Madrid va assegurar que "poden arribar lluny, tenen un gran equip encara que els falta una mica d'experiència, però hi ha un bon grup, gent jove amb ganes i segur que l'afició estarà recolzant i això és molt bo".

Després de conquistar l'onzena Copa d'Europa, Karim Benzema també va assegurar que el tècnic del Reial Madrid, el seu compatriota Zinedine, Zidane "és com el meu germà gran".

"Zizou em demana que faci el meu futbol, que faci participar als altres; no em sento el protegit, si no estic bé sé que no jugaré", va assegurar Benzema, qui va reconèixer que amb Rafa Benítez "va faltar una mica de comunicació, no parlàvem molt".

Tampoc va eludir parlar del seu futur en afirmar: "Sempre dic que estic en el millor club del món, amb aquest estadi, l'afició, amb un nivell de joc molt exigent, amb els millors jugadors del món. Lluny d'aquí no sé on aniria, la veritat, no em veig marxant a un altre lloc, estic en el 'top' i hi ha altres clubs que donen molts diners per jugar amb ells, però no m'agrada això, a mi m'agrada el futbol i aquí hi ha el millor".

A més va respondre sense embuts sobre la possibilitat d'aconseguir el triplet de títols (Copa d'Europa, Supercopa i Mundial de Clubs) en dir que tenen mentalitat "físic i molta qualitat". "Ho intentarem, encara que cal preparar-se bé i jugar com hem fet en aquest últim tram de la temporada".