Portugal es va estavellar ahir davant la molt disciplinada defensa d'Àustria. Els portuguesos van portar el pes del partit, controlant la pilota i acostant-se amb molt perill a la porteria defensada per Almer, però ahir no era el dia dels davanters, i es va poder veure un Cristiano Ronaldo fora de sí, tan nerviós que, fins i tot, va enviar un penal al pal, que s'hauria pogut convertir amb l'1-0 i va veure com li anul·laven, correctament, un gol per fora de joc.

Conscients de la necessitat de sumar els tres punts davant Àustria, després de l'empat a un davant Islàndia a la primera jornada, Portugal va sortir en tromba a la cerca del gol. La mobilitat dels davanters portuguesos portava de corcoll l'ordenada defensa austríaca, que veia com una i altra vegada els davanters ibèrics aconseguien xutar, a la porteria d'Almer. L'ocasió més clara de Portugal, en aquesta primera part, va ser un remat al pal de Nani, al minut 28, que va rematar una pilota centrada per André Gomes després d'una jugada assajada a la sortida d'un còrner. Àustria també s'hauria pogut avançar a les acaballes del primer temps, però un xut de falta llançada per Alaba va ser desviat per Vieirinha sobre la línia.

A la segona part Portugal va seguir dominant la pilota i el partit, però sense acabar de trobar l'últim toc que endrecés la pilota a la porteria d'Almer. En el minut 77 Cristiano Ronaldo errava un penal enviant la pilota al pal i, en el 85, el jugador del Reial Madrid veia com li anul·laven un gol per fora de joc després de rematar de cap una falta llançada per Guerreiro.