L'actriu que interpreta Alice Cullen en la saga ´Crepúsculo´ ha posat lleugera de roba per a una marca de refrescos energètics. Per a la sessió de fotos, Ashley Greene s'ha sotmès a una sessió de bodypainting en la qual li han decorat el cos amb pintura simulant un biquini.

Ashley Greene no és nova en això de posar sense roba, però aquesta vegada la sessió de fotos ha estat més original del que és habitual. L'actriu ha posat com a imatge per a la marca de begudes energètiques i naturals SoBe portant a sobre només una mica de pintura.

Així, les fotografies mostren a Ashley a la platja o en un ambient selvàtic, amb el cos decorat com si estigués portant un biquini. A més, també s'ha gravat material per realitzar anuncis audiovisuals de la companyia.

Aquest reportatge formarà també part del proper número de la revista Sports Illustrated, que ho inclourà en el seu número especial de vestits de bany. Segons l'eslògan de la marca de begudes, s'han volgut ressaltar les zero calories del producte anunciat per l'actriu, de 22 anys, fent-li les fotos amb zero roba.