El flamant matrimoni ha decidit fer una aturada en la seva íntima lluna de mel. Des que es casessin el passat 5 d´octubre, Alfonso i Cayetana no han sortit del Palau de las Dueñas. Ara, hem vist a l'aristòcrata agafar el tren fins a Madrid, però sense el seu inseparable Duc d'Alba.

Després del casament, la Duquessa d'Alba i Alfonso Díez van decidir regalar-se uns dies d'intimitat i relax en forma de discreta lluna de mel. De fet, només hem pogut veure al matrimoni compartint llargues converses i donant romàntiques passejades pels jardins del Palau.

La seva intenció, en un primer moment, era viatjar a Tailàndia com a destinació de lluna de mel. Però, un inesperat contratemps els ha fet canviar de plans. Cayetana i Alfonso no faran les maletes fins que Eugenia Martínez de Irujo no estigui totalment recuperada de l'agressiu brot de varicel·la que va patir el passat 4 d'octubre, just un dia abans del casament.

La Duquessa ha estat en tot moment pendent de la salut de la seva filla, tant que aquest mateix dilluns va viatjar fins a la clínica Ruber Internacional de Madrid, on està ingressada la Duquessa de Montoro.

Eugenia ha estat aïllada i sense poder rebre visites, ja que continuava en període de contagi, fins que els metges per fi han donat la seva autorització. No obstant això, el que més ha cridat l'atenció és que Cayetana ha arribat fins a l'hospital sense la companyia del seu actual marit.

Suposem que Alfonso ha preferit quedar-se a casa per no exposar-se al risc de contagi ja que ell encara no ha passat la varicel·la.