Després de la primera jornada, deia en aquestes mateixes línies que si arribaven els noms que estaven anunciats, el Girona FC tindria aquesta temporada una plantilla d'altes prestacions. I com que en les últimes hores han caigut Borja García i Rubén Sobrino i en les pròximes caurà el central Pedro Alcalá, això és el que tindrà Machín a les seves mans: un equip d'alta volada.

Per fer-ho fàcil, amb Becerra i Parreño la porteria està més que ben coberta; amb Alamo, Clerc, Aday i Coris, els carrils són més que fiables. I ja no diguem a la posició de central, on als ara titulars Kiko Olivas, Richy i Lejeune, caldrà afegir-hi l'esmentat Alcalá, a més de Marcelo i Mas. Això permetrà pujar dos tons la intensitat defensiva, sense por a quedar orfe si es perd algun dels tres elements principals.

Al davant, Borja García arriba per a ser actor principal, i molt em temo que pal de paller d'aquest nou Girona FC. Igual que Rubén Sobrino, a poc que li surtin les coses bé al principi. De fet, després d'un any irregular a Ponferrada, Sobrino haurà de reivindicar-se a Montilivi com l'any passat va fer-ho Sandaza, que recordin també venia d'un mal any a Lugo.

Sigui com sigui, una part ofensiva amb Sobrino, Borja García, Felipe, Mata i Jairo fa el pes. Igual que un mig del camp amb Pons, Granell, Alcaraz, Eloi i Vivi. Això, comptant que no hi hagi una sorpresa d'última hora en forma de darrer fitxatge, que engreixi aquesta llista de migcampistes.

I ara que Machín ja podrà treballar amb tot l'arsenal del que disposarà, serà moment de deixar passar un parell de jornades més perquè l'equip acabi agafant el to definitiu.

Fins ara el joc no ha estat dolent, tot i la derrota d'ahir, però cal acabar d'agafar mecanismes, sobretot el punt idoni de forma física i posar a l'onze inicial aquells que estan cridats a ser-hi. I a partir d'aquí veure quin sostre pot tenir aquest equip. I tot pinta que serà un sostre alt.

I si parlem del que hauria de ser la temporada, no estaria malament que a Montilivi hi hagués més públic del que va haver-hi ahir, amb poc més de 3.500 espectadors.