El Girona ha presentat aquest migdia el segon fitxatge de la temporada, el central Jonas Ramalho (Bilbao Athletic), que torna a Montilivi després d'haver-hi jugat els cursos 2013/14 i 2014/15. En aquest sentit el jugador basc ha destacat que la presència de Pablo Machín a la banqueta ha sigut "un factor clau" per fer-lo acceptar l'oferta gironina.

Ramalho ha firmat per tres temporades una vegada desvinculat de l'Athletic, que el va tenir dos anys cedit a Girona. El curs anterior es va estar recuperant de la greu lesió que es va fer al final de la campanya 2014/15, perdent-se el tram final i els dramàtics partits amb l'ascens del Girona a Primera en joc contra el Lugo, i el Saragossa, ja en el play-off.

«Estic molt content de tornar. Sóc un jugador diferent de quan vaig venir per primera vegada», ha subratllat un Ramalho que ha confessat que va veure els partits de play-off de la temporada passada contra el Còrdova i l'Osasuna "com un aficionat més". Els objectiu que s'ha marcat en la seva estada a Girona són «seguir creixent com a futbolista, jugar el màxim de minuts possible i intentar aconseguir d'una vegada l'ascens a Primera que se'ns resisteix».