El Girona ha enllaçat la quarta jornada sense perdre amb un treballat punt al Ramón de Carranza. Un xut d'Eloi Amagat que ha picat amb la fusta ha estat l'única oportunitat amb cara i ulls dels gironins, que s'han mostrat força inoperants en atacs però una setmana més sòlids en defensa, deixant la porteria a zero per tercer partit de lliga consecutiu.

La igualtat ha estat la nota predominant en uns primers 45 minuts amb ben poques oportunitats de gol. El Cadis n'ha tingut un parell, als 7 minuts i just abans del descans. En la primera, Abdullah s'ha internat tot sol per banda dreta, ha entrat a l'àrea i el seu xut creuat l'ha acabat desviant René amb les cames. En la segona, en un servei des de la cantonada, José Mari ha enviat una rematada perillosa de cap que s'ha passejat per davant la porteria gironina.

Tret d'alguna internada de Portu amb cert perill que ha refusat molt bé el central Aridane, el Girona només ha gaudit d'una bona oportunitat al primer acte per desequilibrar la balança. Ha estat al minut 36, quan Eloi Amagat ha rebut una molt bona passada de Portu, però la seva rematada de primeres ha topat amb el pal dret de la porteria defensada per Alberto Cifuentes.

El pas pels vestidors no ha sentat massa bé a l'equip de Machín, que s'ha vist superat pel seu rival de bon inici. I és que el Cadis ha posat el setge a la porteria de René només tornar al camp, gaudint d'una boníssima ocasió al minut 48. Rubén Cruz, des de l'interior de l'àrea, ha rematat a boca de canó davant el porter andalús, que ben col·locat ha atrapat la pilota evitant el primer gol dels andalusos.

Machín ha decidit sacsejar la banqueta i ha donat entrada d'una sola tacada a Sandaza i Cristian Herrera per Longo i Portu, respectivament, tornant així al dibuix habitual amb dos davanters. Tots dos atacants han provat Alberto amb dos tímids xuts només sortir, però sense massa fortuna. A mesura que han anat passant els minuts, el Girona ha preferit aguantar el resultat davant d'un Cadis que ha apretat als últims instants però el marcador ja no s'ha mogut.

Fitxa tècnica:

Cadis: Alberto, Carpio, Aridane, Sankaré, Brian, Abdullah, Cruz (Santamaría, min. 72), Álvaro García, José Mari, Carlos Calvo (Aitor García, min. 59) i Ortuño.

Girona: René, Cifuentes, Ramalho, Alcalá, Juanpe, Aday, Pere Pons, Rubén Alcaraz, Eloi Amagat (Granell, min. 80), Portu (Cristian Herrera, min. 66) i Longo (Sandaza, min. 66).

Àrbitre: Cuadra Fernández (comitè balear). Va amonestar Abdullah, Carlos Calvo (Cadis); Juanpe, Eloi Amagat (Girona).

Estadi: Ramón de Carranza. 12.907 espectadors.