Diumenge al matí veurà el Girona-Llevant?

En principi sí.

I a la tarda el segon gran partit de la jornada: el nutricionista del Girona s´enfrontarà al filial, el Peralada, amb la samarreta del Manlleu. Un Peralada on, per postres, vostè va jugar durant 8 temporades.

La veritat és que és una situació molt difícil. Serà, no ho dubti, un dia molt especial, un partit complicat de jugar per a mi. Mai m´he enfrontat al Peralada. I aquella és la casa que m´ha vist créixer com a persona, on m´he format. Tot el que sóc és gràcies al Peralada, també com a nutricionista. No em cansaré d´agrair el que han fet per mi. Allà hi ha valors que m´han format com a persona.

A l´estiu va fitxar pel Manlleu. Tenia clar que no seguiria al Peralada?

Sí, jo ja havia dit que aquella etapa s´havia tancat. A l´estiu, abans que se sabés que el Peralada seria el filial del Girona, jo tenia clar que el meu futur era la nutrició esportiva. Tenia l´entesa amb el Girona i volia dedicar més hores a la meva feina, als estudis i al club. No tenia pensat continuar. Si hagués hagut de penjar les botes, ho hauria fet. Però va sortir l´oportunitat d´anar al Manlleu, al costat de casa, a un quart d´hora. L´entrenador, Miquel Muñoz, m´hi va insistir i ho vaig acceptar.

Diumenge farà la dieta dels jugadors del Peralada?

Ells ja ho saben el que han de menjar. Quan el Peralada baixa a entrenar a Girona a vegades ens trobem i parlem. Els jugadors em demanen consells i abans de cada partit els assessoro. Jo hauré de fer la meva feina i després del partit parlaré amb ells per saber com ha anat, com se senten... És una situació molt curiosa la que es viurà a Peralada diumenge. Ni fet expressament.

Com veu el Peralada?

Tenen molt bon equip, amb nanos joves. Hi ha un bon grup i uns grans entrenadors. Hi ha molta feina al darrere perquè no és fàcil que una plantilla feta tota nova respongui tan bé el primer any. Espero que quedin primers. Jo sempre dic que sóc del Peralada. Aquest any la Tercera és molt atractiva per als gironins. Peralada i Olot segur que estaran en el play-off.

Quin pronòstic fa per al Peralada-Manlleu?

Es molt dificil. Que guanyi qui jugui millor. Jo el que vull sí o sí és que el Peralada quedi primer i que el Manlleu salvi la categoria.

Tenia el partit marcat al calendari?

No, la veritat és que no. Aquests últims dies tothom m´ho comenta i ja m´ho veig a sobre, ara sí. Era una situació en la qual no volia pensar.

Girona i Peralada són segons a la lliga. Quina part de mèrit s´atribueix?

No em penjo medalles. El mèrit és compartit amb tots, jugadors, tècnics, metges...