A poc més de 24 hores perquè el Getafe visiti l'estadi, Pablo Machín, entrenador del Girona, ha aprofitat la seva tradicional roda de premsa dels divendres per fer una crida a l'afició. Ja no per aquest important matx en la lluita per l'ascens, sinó pels que resten de temporada. "Ara és el moment d'omplir Montilivi, ja no hi ha excuses per no fer-ho. No val dir que fa fred o que fan el partit per la televisió. A tots aquells que els importi el Girona, han de venir a l'estadi. Els asseguro que no se'n penediran", ha dit el tècnic.

Del duel de demà amb l'equip que entrena Bordalás, Machín ha deixat ben clar que en cap cas els gironins sortiran a "especular", sinó que "la intenció és anar a guanyar". Quan se li ha preguntat si l'empat seria un bon resultat, ha dit que "això només ho podré respondre un cop hagi acabat el partit. Però no és el que busquem. Pensem en nosaltres, en guanyar i que siguin els rivals els que després hagin de fer la seva feina".

Amb Richy com a únic lesionat i la resta de la plantilla disponible, Machín també ha confessat que "físicament estem en un bon moment, potser el millor de la temporada"; tres quarts del mateix que passa amb el tema anímic, encara que en aquest sentit "jo ja m'encarrego que l'eufòria per ser a Primera que hi ha entre l'afició cali el menys possible al vestidor".

També ha parlat d'un Getafe "molt competitiu", admetent que no té del tot clar quina versió dels madrilenys es trobarà demà, però sigui quina sigui, "hem treballat i estem preparats" per enfrontar-s'hi. "Si ens volen disputar l'ascens directe hauran de venir a buscar-nos a dalt i això farà que el partit s'obri més. Però no sé si faran això, si ens esperaran, si sortiran amb una defensa de cinc com han fet altres vegades...", ha dit.

Bordalás: "Mostrarem les nostres armes"

L'entrenador del Getafe José Bordalás ha donat aquest migdia la llista de convocats pel partit de demà a Montilivi. A banda de les conegudes baixes per lesió de Fuster i Gorosito i per sanció d'Álvaro Jiménez, tampoc seran a Girona Dani Pacheco, que surt d'una lesió, ni Paul Anton.

Bordalás ha explicat que el Getafe mostrarà "les seves armes" per mirar de fer mal a un Girona que està a "un gran nivell a casa". Per a Bordalás, Machín "ha fet un equip a la seva imatge. Els jugadors el coneixen a la perfecció i quasi juguen de memòria". Per últim, el tècnic ha dit que espera un Girona "molt motivat" perquè "la victòria pot ser molt important per ells".