El Girona ha anunciat aquesta mateixa tarda que ha arribat a un acord amb Kiko Olivas per renovar el contracte del futbolista, que expirava el proper 30 de juny, per les dues properes temporades. D'aquesta manera, el central andalús vestirà la samarreta blanc-i-vermella fins el 2019.

El club ja li havia ofert la renovació un parell de vegades a l'inici del present curs, però en totes dues ocasions el jugador l'havia declinat per diversos motius. En una d'elles va ser per centrar tots els seus esforços en recuperar-se d'una greu lesió que el va tenir des del setembre fins al febrer allunyat dels terrenys de joc. És per això que Kiko Olivas, un jugador importantíssim la passada temporada, només ha jugat 10 partits de Lliga en aquesta.

L'andalús, que demà al migdia (a partir de les 13 hores) oferirà una roda de premsa, va ser titular el passat dimarts en la final de la Copa Catalunya davant del Nàstic a Olot i aquest dissabte té molts números de jugar d'inici contra el Rayo Vallecano a l'estadi.