Guanyar. Aquest és el gran objectiu i, de fet l'únic, que s'ha marcat el Girona aquest vespre davant l'Alcorcón. No deixa de ser un partit més, sí, i com a tal l'han preparat «amb normalitat» Pablo Machín i els seus homes, però és ben veritat que podria ser el partit que deixés el Girona amb un peu i mig a Primera, a falta de certificar-ho matemàticament. Gestionar les emocions i la manera d'encarar cada moment del matx serà una de les tasques més a tenir en compte, tot i que el Girona, amb les patacades que duu al cim, aquesta assignatura l'hauria de tenir aprovada. La presència, en principi, d'Eloi Amagat a l'onze titular, aprofitant les baixes de Granell per sanció i d'Alcaraz per lesió, hauria d'ajudar a tenir més seny, cap fred i ofici en cada moment del partit quan les pulsacions, sobretot a la graderia, s'accelerin.

Montilivi pot viure avui la millor entrada de la temporada. Si més no, així ho indica el fet que dimarts s'exhaurissin les entrades a la venda i ahir al matí, 24 hores després, s'esgotessin les 300 destinades a l'Alcorcón i que el conjunt madrileny no farà servir. Més complicat es preveu enderrocar la muralla amb què arribarà l'Alcorcón a l'estadi. El conjunt madrileny ha revifat a la classifcació amb dues victòries seguides gràcies a un sistema d'allò més conservador (5-4-1) que l'ha dut a guanyar l'Oviedo (0-1) i el Rayo (2-0). Un partit doncs que enfrontarà la necessitat dels madrilenys que lluiten per evitar el descens amb l'anhel de progrés d'un Girona que somia amb la Primera Divisió.

Deia ahir Machín que no tenia gaire clar amb quin onze sortir. El principal dubte és la participacióde Juanpe. El central canari arrossega molèsties al turmell des del dia de l'Osca i, malgrat que va jugar a València dissabte passat, aquesta setmana no s'ha entrenat amb normalitat. En el cas que l'ex del Racing no pogués jugar, el seu lloc a la posició de marcador esquerrà l'ocuparia Kiko Olivas. A la zona de creació és on no té decidit per qui apostar Machín. Les baixes de Granell i Alcaraz haurien de donar la titularitat a Eloi Amagat, tot i que el tècnic podria optar per endarrerir una mica Borja García i Portu i actuar d'entrada amb dos davanters centre: Sandaza i Longo. L'acumulació de jugadors al mig del camp per part de l'Alcorcón podria fer decantar Machín per aquesta opció.

Coll avall semblen estar també els retorns de Maffeo i Mojica als carrils. El colombià intentarà desbordar per banda i nodrir de pilotes els atacants blanc-i-vermells. Les baixes al mig del camp podrien fer que Marc Carbó formés part de la convocatòria, tal com va reconèixer ahir Machín. El jugador saltenc és l'únic pivot de perfil defensiu que té al a plantilla i podria ser a la banqueta malgrat que això li impedís de ser demà a Móstoles amb el Peralada.

De la seva banda, l'Alcorcón arriba sense un dels seus millors homes, Iván Alejo, sancionat i també té les baixes per lesió de Rafa Páez i Kadir. L'argentí Martín Luque, un dels millors en la derrota al partit de la primera volta (2-1) no ha viatjat per decisió tècnica. En principi, Julio Velázquez repetirà el 5-4-1 que tan bon rendiment li està donant darrerement deixant el golejador David Rodríguez i Óscar Plano a la banqueta d'entrada.

L'ambient avui començarà ben aviat amb una trobada de penyes del club a l'Escola Pla de Girona (11.00). A l'acte hi haurà espectacles de màgia infantil, música i un dinar popular. També s'hi espera l'alcaldessa Marta Madrenas.