Els prostíbuls, més o menys clandestins, són indrets on és fàcil d'entrar i trobar-hi gent molt desprevinguda. Així s'ho han apuntat un lladres que la passada matinada de dissabte van assaltar armats amb ganivets una casa de cites del barri de Sant Narcís, el València 30 -que es diu així perquè, òbviament, està situada al número 30 del carrer de València. El cop els va sortir raonablement bé i se sospita que es tracta de la mateixa banda que, la matinada de diumenge, van entrar en una casa aïllada de la carretera de Sant Gregori on també es practica la prostitució i també van amenaçar les noies i els transvestits que hi prestaven els seus serveis. En aquest segon cas van ser més violents i van arribar a lligar dues persones mentre desvalisaven la casa.

Els Mossos d'Esquadra que investiguen el cas sospiten que es pot tractar de la mateixa banda, ja que en tots dos casos van actuar de maneres similars. En el cas del València 30, els lladres van trucar al timbre a tres quarts de cinc de la matinada, quan les set noies que hi presten servei ja estaven descansant. Tot i això se'ls va obrir i immediatament van reduir la dona que els franquejava el pas posant-li una navalla al coll. Un cop dins van endur-se uns 1.500 euros en metàl·lic, un ordinador portàtil i alguns telèfons mòbils. Eren tres homes amb la cara tapada i només la noia que els va obrir la porta es va endur alguns cops a la cara.

En el cas de Sant Gregori, el cop va tenir lloc cap a les dues de la matinada, quan encara hi havia clients a la casa. Els lladres, en aquest cas quatre homes, també van entrar encaputxats i amb navalles a la mà. El botí que van aconseguir ascendia a uns 3.000 euros en metàl·lic i també telèfons mòbils i petits aparells electrònics. En aquest cas no van ser tan ràpids i fins i tot van lligar dues persones que en aquell moment es trobaven dins la casa, on des de fa uns mesos es donen cita clients a la recerca de relacions amb dones i transvestits.

En cap dels dos casos les víctimes han pogut explicar gaire res respecte als agressors, ja que no els van veure les cares. De fet, en el primer cas les noies agredides van descriure que els homes parlaven amb accent sud-americà i, en el segon, se'ls va atribuir una dicció més pròpia d'originaris de països de l'Est d'Europa. Tot i això, se sospita que en un cas i un altre es pot tractar dels mateixos homes. Els Mossos encara no han practicat cap detenció.