L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, manté que la futura macroincineradora no es farà a Campdorà. Des que es va anunciar aquesta ubicació (quan CiU era a l'oposició) i també durant la campanya electoral, el batlle gironí va ?assegurar que la nova planta de ?residus no es faria en aquell paratge.

Ara manté aquell posicionament i així ho va fer saber dimarts a la nit en una reunió amb la nova Junta de l'Associació de Veïns Campdorà té Veu. Ahir, l'alcalde va explicar a aquest diari que va assegurar als residents que "la macroincineradora es farà en un altre punt del terme municipal de Girona o en una altra població", però no a Campdorà. La decisió final s'haurà de consensuar amb el director general de l'Agència Catalana de Residus amb qui encara no s'ha reunit. El president de la Junta, Joel Fornells, va indicar que la possible ubicació d'una nova planta és des de fa temps un dels "neguits" del barri.

L'any 2009, l'Ajuntament i l'Agència van decidir ubicar a Campdorà, en uns terrenys al costat de l'actual incineradora, una futura macroplanta de residus amb una nova incineradora. Tot i que els veïns ho rebutjaven, es van fer diferents canvis al planejament general per permetre'n la construcció i es va convocar un concurs públic per redactar el projecte. A finals del 2010, l'alcaldessa Anna Pagans, va aturar el concurs perquè la Generalitat no podia garantir-ne el finaçament de l'obra, uns 170 milions d'euros.