Una persona d´origen nigerià ha decidit denunciar una discoteca de Girona després de serntir-se discriminat aquest dissabte. L´home, resident a Salt, volia entrar en un local d´oci nocturn situat al final de la carretera de Barcelona, prop del sector de Mas Gri, però els responsables de seguretat li ho van negar, al·legant diferents versions.

El denunciant, fa set anys que viu a Catalunya i, a més, exerceix precisament de porter de locals d´oci nocturn, amb la corresponent titulació. Aquell dia volia sortir de festa per Girona amb uns amics de fora la ciutat. Després d´escollir el local van dirigir-s´hi però no van poder entrar. Segons l´home, no els deixaven entrar perquè són de raça negra i com a excusa, se´ls va dir que no eren clients habituals. Ell va reclamar el full de reclamacions però tampoc se li va donar precisament perquè no era client.

Després de la negativa, van trucar els Mossos tres cops però cap agent s´hi va dirigir, segons la seva versió. Posteriorment van avisar la policia municipal que si que es va apropar fins a la discoteca. Els agents van aconseguir que els responsables de l´establiment els hi lliuressin un full de reclamacions. En aquell moment, en l´apartat d´observacions de l´establiment, es va indicar que l´establment tenia l´aforament complert. Havien passat ja pràcticament dues hores des que havia volgut entrar. L´home lamenta aquesta discriminació, que assegura, no ha patit ni a Barcelona ni Madrid.