Jornada de portes obertes a l'escola Pla de Girona

Pau Coll Blanco. girona.

El divendres dia 18 de març, en la jornada de portes obertes, la directora del centre va difamar públicament davant de tots els pares presents a la jornada la meva ma?re dient: «El problemes que han succeït a l'escola del Pla vénen perquè la Pili no volia fer de tutora, i tots havíem de fer tutoria». Aquesta afirmació és totalment falsa i ja ha estat denunciada a la funció pública de la Generalitat de Catalunya de Barcelona. Tenim la intervenció gravada en un vídeo.

Vull recordar que en aquest equip directiu no hi ha ningú que fa?ci tutoria. És més, és l'equip directiu que fa menys hores lectives de tota la història de l'escola del Pla. L'antic director feia matemàtiques a dues classes, aquesta directora solament en fa a una classe (el 50% menys). La cap d'estudis, especialista d'educació física, fa menys classes, de manera que amb dos especialistes d'educació física a l'escola, hi ha mestres no especialistes que encara han de fer l'educació física. Tot això en detriment del suport dels alumnes.

Posats en contacte amb un bufet d'advocats per tal d'iniciar una denúncia civil a Justícia per difamació, ens han comunicat que seria bo que, a part de la filmació del video, tinguéssim declaracions de persones que haguessin assistit a la jornada de portes obertes.

Si vàreu assistir a la jornada i vàreu ser testimonis d'aquella desafortunada intervenció, us podeu posar en contacte amb mi al telèfon 636 83 50 68. Agraeixo la vostra col·laboració.

Patis d'escola sense arbres!

Lola Arpa V. Mas Palet. Peratallada

(girona).Tècnica jardinera.

Tot just comença la primavera i els termòmetres s'enfilen, i prediuen la calor que ens deparen els propers mesos. Malgrat que és un fet evident que els nostres consistoris, si no és per motius «decoratius» són poc amants de plantar arbres i deixar-los créixer, és intolerable que la mainada de tantes escoles del país hagin de jugar sota un sol rabiós, en patis asfaltats, ressecs, sense ni un arbre, amb les conseqüències que això té per la seva salut.

Aquest és un fet més propi de països tercermundistes que d'un país que es vanagloria de fer les coses ben fetes... Doncs per aquí es comença.

Gironins perjudicats

JORDI REGENC"S VILÀ. GIRONA.

Amb aquest escrit em vull adherir a les gestions que fa i continua fent la CUP a Girona per tal que l'Ajuntament no renovi la concessió a l'empresa Mémora pel tema de les defuncions.

Aquesta és una qüestió econòmica que preocupa i ha provocat molts problemes a les famílies que han tingut difunts.

Tota la gestió de Mémora està molt ben portada, sales de vetlla, atenció als familiars, cerimònia d'enterrament, trasllats i segurament moltes altres coses que no podem veure, com per exemple la incineració... etc.

L'únic problema és el preu: uns preus inaccessibles per a moltes famílies i que són únics, sense possibilitat de triar, tot i que permeten, això sí, fer pagaments a terminis.

La concessió exclusiva i única que en el seu dia va donar l'Ajuntament de Girona ens ha perjudicat als gironins, però evidentment ha resolt el tema al consistori gironí atès que Mémora es cuida també de tot el relacionat amb els dos cementiris.

El dia que tingueu un enterrament us penseu que els nínxols són per sempre? Doncs no, s'ha acabat, llevat d'alguns casos, ja veureu què passa...

Per tant, seria molt necessari una competència d'altres empreses que abarateixi els preus, no en exclusiva en la via municipal; i d'empreses en tenim moltes i de molt bones a les comarques gironines i a més, són «de casa», no com Mémora, que és una multinacional.

A l'alcaldessa de Girona

ANNA MARIA MUNTADA BATLLE.

GRANOLLERS.

Com a gironina vull felicitar-te pel teu nombrament d'alcaldessa després d'una etapa de mesos convulsos al consistori.

Les teves declaracions a la premsa diuen molt a favor teu en parlar molt positivament del senyor Ballesta, alhora que has entonat el mea culpa per manifestar que «tots havíem comès errors».

El senyor Ballesta va utilizar la seva llibertat mental atorgant-se el màxim sou permès que, segons ell, era el que cobrava el gerent que ell mateix va substituir. Davant la negativa de l'oposició i com que rectificar és de savis, així ho va fer tot baixant-se el sou manifestant-se prudent i projectant en el seu interior les fuetades sense mans projectades durant els 53 dies de lluita inclement per mantenir l'equilibri sense cap tipus de suport de qui esperava ?-concretament d'Esquerra Republicana.

Per ser lleial amb si mateix diu adéu.

En la pàgina 14 de la secció d'Economia de l'edició del dilluns, 28 de març, d'aquest diari, s'afirmava per error que Grup Sadurní, que comercialitza vehicles Mazda, Subaru i Sangyong, té la concessió Honda a Girona. En realitat, l'empresa té la concessió per a la venda de motos i ciclomotors de la marca japonesa, no pas de cotxes.