En relació a l'informe de l'Oficina Antifrau sobre irregularitats a l'Ajuntament de Vidreres des del 2000 fins al 2011, Lluís Lloret, arquitecte i alcalde de Bàscara, Tomàs Soler, secretari de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, i Llorenç Geli, arquitecte, han enviat a Diari de Girona el següent escrit de rectificació en què neguen les acusacions contra ells:

"Que en el Diari de Girona del dia 7 de novembre, a la pàgina 1 i 3 es publica una notícia i es donen unes informacions sobre Lluís Lloret Quer, Tomàs Soler Navarro i Llorenç Geli Batllori, consistents en què els tres teniem constituïda una societat, de la qual el Sr. Tomàs Soler, mentre era secretari-interventor de l'Ajuntament de Vidreres i posteriorment assessor jurídic, és o era l'administrador a qui l'Ajuntament de Vidreres encarregava la redacció de projectes d'obres que eren facturats per dita societat.

Que és totalment falsa aquesta informació que els compareixents siguin socis en cap societat de la qual el Sr. Tomàs Soler és o era l'administrador a la qual se li encarreguessin la redacció de projectes tècnics i que aquesta facturés a l'Ajuntament de Vidreres per aquest concepte.

Que no existeix cap encàrrec ni cap factura de cap societat constituïda pels compareixents, perquè no n'existeix cap.

El Sr. Llorenç Geli i Batllori, Arquitecte, no ha tingut mai cap relació laboral amb l'Ajuntament de Vidreres ni ha format part del seu servei tècnic municipal.

Que les afirmacions formulades en la notícia esmentada són el resultat d'una interpretació equivocada que s'ha fet de l'informe de l'Oficina Antifrau, i per tant, un injust descrèdit per als que subs?criuen aquest escrit".