L'Ajuntament de Tossa de Mar ha decidit contractar una empresa d'assistència tècnica energètica amb l'objectiu d'optimitzar la despesa en consum de la piscina municipal, segons va informar ahir. En concret, el consistori ha adquirit els serveis de l'empresa Lavola 1981 SA que a partir d'ara assessorà les futures actuacions en aquest equipament per estalviar en energia.

La piscina va tornar a obrir al públic a finals de gener després que a principis de l'estiu passat tanqués per la fallida econòmica de l'empresa que la gestionava. Aprofitant el tancament, l'Ajuntament hi va fer obres de millora i manteniment i a principis d'aquest va adjudicar-ne la gestió a la tossenca Triangulum Esport i Lleure per un any, durada que ha de servir per conèixer-ne la viabilitat. El consistori creu que amb la reducció de les despeses fixes la gestió de la piscina es podria equilibrar econòmicament en els pròxims anys.

D'altra banda, l'Ajuntament també va informar que ha aprovat sol·licitar al Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat que incorpori la reforma de l'Espai Sant Josep com a obra prioritària als projectes del pla únic d'obres i serveis (PUOIS) 2014-2017. El cost de l'obra és de 78.079 euros i el PUOIS aportaria 58.559,42 euros del total.