Nova actuació dels lladres de coure a la comarca selvatana. En aquesta ocasió però, van escollir un escenari diferent dels camps de futbol: el cementiri nou d'Anglès. En aquest nou furt, els delinqüents no només van robar el cablejat elèctric sinó que també es van emportar les aixetes de la sala d'autòpsies del recinte funerari.

Els fets es remunten a principis de setmana, ja que no va ser fins aquest dimarts que la Policia Local d'Anglès va rebre l'alerta del robatori. Des de llavors, els agents van estar mirant el que havia succeït i van elaborar l'informe corresponent dels danys.

Per poder entrar a dins de la caseta d'autòpsies, els lladres van forçar la porta d'accés i després es van dedicar a destrossar els quadres de llum i els endolls de la instal·lació per tal de poder agafar el màxim de cablejat possible per deixar així la instal·lació a les enfosques i treure'n un bon botí. El cas és que no només van agafar uns quatre metres de fil elèctric sinó que també, per estrany que sembli, es van dedicar a desmuntar les aixetes de la sala d'autòpsies d'aquestes instal·lacions, que en principi haurien de ser un espai on els lladres no haurien d'actuar per respecte als difunts. Els lladres van deixar la sala totalment destrossada i llavors, van marxar. La Policia Local va fer l'informe corresponent i tot seguit, l'ajuntament d'Anglès va presentar la denúncia corresponent als Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners.

La Selva i la Garrotxa, en alerta

Els lladres de coure fins ara havien anat en recintes esportius de la Selva i la Garrotxa. En poques setmanes el mes passat van robar el fil de fanals i de la instal·lació dels camps de futbol de Sils, Vilobí d'Onyar, Amer, la Cellera de Ter, Osor i Sant Julià de Llor. I al cap d'uns dies van actuar també a la Garrotxa, a camps de futbol d'Argelaguer, Sant Jaume de Llierca i Amer. També van actuar a Garrigoles (Alt Empordà), on es van quedar sense línia telefònica.