Antena 3 estrena aquesta nit en horari de màxima audiència Fichados, un nou espai d'humor en el qual es barrejarà el zàping amb l'actualitat d'una manera "imaginativa i divertida". Es tracta d'un format sense presentador en el qual es van succeint les diferents peces entrellaçades unes amb altres "de manera lògica i dinàmica", i que es desmarca del zàping tradicional, segons informa la cadena en un comunicat.

El programa és obra dels creadors dels popular Alguna pregunta més (APM)?, que des de ja fa molts anys és un del espais amb més audiència de la televisió catalana. Els responsables d'Antena 3 defineixen aquest format com a "la nova generació dels programes de zàping" ja que a més d'oferir a l'espectador una selecció d'escenes d'altres cadenes, també "es combina l'humor, l'actualitat i l'anàlisi televisiva" d'una manera fresca.

La base del programa són els lapsus o moments curiosos de la televisió, en la seva majoria d'Antena 3. Es parodiaran tots els programes i sèries de la cadena: La Ruleta de la suerte, El diario, Dónde estás corazón?, GPS, Impacto Total, Antena 3 Notícies, Física o Química, El Internado, Lalola Los Hombres de Paco. A Fichados es podrà veure, per exemple, Jesús Hermida entrevistant la socorrista més famosa d'Espanya, el president nord-americà electe, Barack Obama, acorralat per les preguntes de María Patiño, a Mariano Rajoy acudint al programa El Diario a explicar els seus problemes o a Matías Prats participant en La Ruleta de la Suerte. L'espai es podrà veure des d'avui, cada dilluns a partir de les deu de la nit.