Blogger, el servei de blocs de Google, ha patit una incidència durant dos dies a causa de la qual milions d'usuaris no han pogut publicar continguts durant la fallada. A més, tot el que s'hi va publicar des de l'11 de maig ha estat esborrat, encara que ahir a través de Twitter la companyia va anunciar que s'havien començat a restaurar els posts eliminats: "Hem començat a restablir aquelles publicacions que van ser esborrades de forma temporal, i esperem que Blogger torni aviat a la normalitat", detallava el seu perfil.

Google va programar un temps d'inactivitat durant la nit de dimecres per dur a terme les operacions de manteniment. Durant aquest període, el servei permetia la lectura però no l'edició de continguts; no obstant, l'actualització del sistema va registrar problemes deixant el servei en suspens. Mentre, als fòrums d'assistència tècnica els usuaris hi detallaven totes les incidències que estaven patint.

Blogger ha publicat constants missatges demanant perdó pel succeït, assegurant que els seus enginyers estan "treballant dur" per tornar a la normalitat. També va anunciar que "un cop el treball estigui complet" i s'hagi restablert el servei, publicaran "un informe" sobre aquestes errades i les conseqüències derivades de la interrupció, encara que sense precisar quant de temps pot portar solucionar aquest problema.

S'ha especulat amb diverses teories que el podrien haver causat: les principals sospites apunten a un intent d'intrusió al sistema, o un atac organitzat. La versió oficial de Google encara assenyala l'actualització com a culpable.