Buenafuente, el popular late night de La Sexta, viatjarà aquesta nit al passat amb una edició especial de la secció Hasta el fondo. Tot el programa es trasllada a l'època i a l'estètica del mític programa presentat per Joaquín Soler Serrano (que portava per títol A fondo per imaginar com seria l'espai si s'hagués fet a la dècada dels 70. D'aquesta manera, en l'edició d'aquesta nit, Andreu es convertirà en Andreu Jamón Serrano i Berto Romero es posarà en la pell de les grans figures de les ciències, les arts i les lletres. Des del monòleg inicial fins a l'actuació musical seran amb notícies de l'època i els personatges convidats seran estrelles d'aquells temps. Andreu Jamón Serrano entrevistarà el mestre de les arts marcials Bruce Lee, que sorprendrà tothom amb la seva tècnica i la seva rapidesa de moviments.

També tornarà al plató l'histriònic Freddie Mercury per xerrar amb Andreu i també per cantar algun dels grans èxits dels mítics Queen. El programa es completarà amb el noticiari dels 70 amb La Señora Hernández (Ana Morgade), on repassaran esdeveniments tan transcendentals com la mort de Franco o el primer discurs del Rei. A més l'especial d'aquesta nit comptarà amb les boges idees de Miguel Noguera i el seu humor surrealista per a un programa no menys irreal. I el colofó final el posarà un artista de l'època: Tony Ronald amb un resum de les seves millors cançons que posarà el fi de festa a una nit de revetlla.

Aquesta serà una de les darreres edicions de Buenafuente, ja que tal i com va anunciar la cadena el passat mes de maig, aquesta serà l'última temporada del late night d'èxit, que desapareixerà de la graella a finals d'aquest mes. Tanmateix, el presentador català seguirà a La Sexta per fer-se càrrec d'un nou espai del qual encara no se'n saben els detalls.