¡Mira quién salta! , el concurs de salts de trampolí protagonitzat per famosos de Telecinco, tindrà una segona edició, segons ha informat la cadena, que renova a Jesús Vázquez com a presentador del programa. Un jurat s'encarregarà de valorar l'execució dels salts per part dels participants i de decidir la identitat del guanyador final entre un grup de famosos que la cadena no ha desvetllat encara.

A ¡Mira quién salta!, que Mediaset produeix en col·laboració amb Cuarzo-DLO, els concursants hauran de demostrar la seva habilitat per llançar-se a l'aigua des de plataformes situades a diferents altures i amb diversos nivells de dificultat, pel que comptaran amb l'assessorament i entrenament d'experts professionals.

En l'edició del passat any hi van participar un ampli grup de famosos, entre els quals, el cantant Fortu, vocalista de Obús; la exregidora Olvido Hormigos i la vídua de Pedro Carrasco, Raquel Mosquera, entre els quals va resultar guanyadora la Miss Espanya 2005 Verónica Hidalgo. El primer lliurament del concurs va tenir una mitjana de 2.840.000 espectadors (19,9 % de quota de pantalla).