Antena 3 estrena aquesta nit Bajo sospecha, un drama policíac sobre la desaparició d'una menor. Rodada a Segòvia i Madrid, la ficció compta amb Yon González (Gran Hotel), Blanca Romero (Física o química) i Lluís Homar (Hispania), com a protagonistes, així com amb Armando del Río, Melanie Olivares, José Ángel Egido, Natalia de Molina, Pedro Alonso o Alicia Borrachero, entre d'altres.

Dirigida per Sílvia Quer i Jorge Sánchez Cabezudo, en aquesta ficció produïda per Bambú els agents de la policia Víctor (Yon González) i Laura (Blanca Romero) s'infiltren en un poble a les ordres del comissari Casas (Lluís Homar) per investigar la desaparició de la petita Alicia (Aroa Palacios) durant la seva primera comunió.

La sèrie afegeix també en la seva trama l'habitual tensió sentimental entre les parelles de detectius, a més de la diferència de caràcters, atès que Víctor és un agent impulsiu i ja veterà en aquest terreny, i Laura una psicòloga ordenada, estricta i encara debutant en les tasques policials, que no entén algunes costums de veterà que el seu company posa en pràctica. Els policies intentaran trobar respostes sobre la desaparició per oferir als angoixats pares de la nena, interpretats per Alonso i Borrachero.

La sèrie ha comptat amb l'assessorament d'un grup de policia especialitzat en desaparicions que, segons va explicar a Efe la productora de la sèrie, Teresa Fernández Valdés, "va llegir els guions complets" i van afirmar que les reaccions dels personatges "eren les habituals entre les famílies que han patit aquest tipus de casos".

Una altra de les característiques de la ficció és que els actors desconeixen el desenllaç de la trama, que es presenta com una mena de Cluedo on les pistes crearan més preguntes que respostes.