La sèrie "Acacias 38" renova a TVE fins al desembre amb noves trames

27.07.2015 | 15:13
Els protagonistes d´"Acacias 38".

La sèrie d'època Acacias 38 que s'emet a les tardes de TVE, seguirà en antena almenys fins al pròxim mes de desembre i incorporarà noves trames amoroses, segons va informar aquesta setmana Teleprograma. De moment, la història d'amor entre els personatges de Roger Berruezo, Sheyla Fariña i Sara Miquel ha estat molt ben rebuda pels espectadors espanyols, mentre que a l'estranger, la sèrie està guanyant seguidors en països com Itàlia, on captiva cada tarda a gairebé dos milions i mig d'espectadors.
En una entrevista realitzada als protagonistes de la sèrie, aquests van afirmar que porta molta feina ficar-se en els seus personatges, ja que les històries d'amor en què estan embolicats són molt difícils d'interpretar. "Després de cada rodatge és com si hagués fet una marató, treballo més amb el físic per mostrar tant dolor i tantes emocions, per això no m'afecta emocionalment" explicava l'actriu Sara Miquel.

Acacias 38 és una sèrie diària i coral, ambientada el 1899, que explica el que succeeix en un edifici de la burgesia de finals del segle XIX situat en un barri on es desenvolupen situacions de tota mena.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema