Màxim Huerta deixa «El programa de Ana Rosa» després d'11 anys

21.08.2015 | 00:00
Màxim Huerta vol dedicar-se al seu llibre.

El periodista i escriptor valencià Màxim Huerta va anunciar mitjançant el seu compte de Twitter que deixa El programa de Ana Rosa, després d'onze anys, per dedicar-se al seu cinquè llibre, No me dejes (ne me quitte pas), que llançarà el pròxim 20 d'octubre.
«Ha arribat l'hora de navegar a un nou port. Després d'onze anys m'acomiado del programa d'Ana Rosa», va publicar a la xarxa social juntament amb l'enllaç de seva pàgina oficial on explica la seva sortida del programa i recorda la seva trajectòria professional d'un total de setze anys a Mediaset Espanya. Al seu text destaca que vol tornar a arriscar i que ha tancat una etapa «satisfactòria» de la seva vida que ha estat «molt feliç». Entre els records al programa on ha passat més d'una dècada, Huerta exposa el seu viatge a Nicaragua per veure créixer un col·legi d'Infància Sense Fronteres, l'elecció del nou Papa o la coronació de Felip VI.
El periodista també va escriure que El programa de Ana Rosa ha estat «una escola, una pàgina diària de noves emocions i, sobretot, una casa». Per la seva banda, Mediaset Espanya va fer pública una nota per comunicar que «això no és un adéu sinó un fins després».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema