Les eleccions catalanes que se celebren diumenge vinent continuen marcant la programació televisiva. El publicista i presentador Risto Mejide estrena aquesta nit la segona temporada d'Al rincón de pensar, el late night d'Antena 3, amb set representants dels principals partits que es presenten als comicis. Els candidats Miquel Iceta (PSC), Raül Romeva (Junts pel Sí), Xavier García Albiol (PP) i Lluís Rabell (Catalunya Sí que es Pot) compartiran protagonisme amb els representants Albert Rivera (Ciutadans), David Fernández (CUP) i Josep Antoni Duran i Lleida (Unió Democràtica de Catalunya).

Al llarg d'aquest primer programa, els espectadors podran descobrir tots els punts de vista de la complexa realitat que conformen les set forces polítiques catalanes més importants d'aquests comicis. Una cita electoral que, per les seves particularitats, podria marcar un punt d'inflexió per al present i el futur de Catalunya i Espanya. Mejide, qui destaca per no mossegar-se la llengua a l'hora d'abordar els temes més candents de l'actualitat, entre els quals n'hi ha uns quants que incomoden a la majoria dels polítics, entrevistarà per separat a cada un dels polítics.

Arriba "Mar de plástico"

La nova temporada del late night s'emetrà per Antena 3 al voltant de la mitjanit, just després de l'estrena del primer episodi de Mar de plástico, la nova aposta de ficció del grup Atresmedia. Protagonitzat per Rodolfo Sancho, Jesús Castro, Luis Fernández, Patrick Criado, Will Shepard o Fernando Cayo, entre d'altres, aquest thriller policíac s'ambienta a Campoamargo, un poble fictici situat a la costa d'Almeria, amb una economia que depèn dels hivernacles. En aquesta petita localitat conviuen diferents cultures, però el misteriós assassinat de la jove Ainhoa causarà una gran commoció. El crim acabarà detonant una guerra que posarà de relleu les diferències que hi ha entre tots els habitants del poble, mentre la policia intenterà trobar pistes que puguin resoldre l'enigma de l'autoria.