El canal Mega del grup Atresmedia estrena aquesta nit, en obert i en exclusiva, la sèrie documental El libro secreto de los EEUU. Es tracta d'una sèrie documental que revela aspectes de la història d'aquest país que s'han mantingut ocults a causa de la manca de documentació al sobre ells o l'interès en preservar-los de l'opinió pública.

Els misteris de la Casa Blanca i la seguretat que l'envolta, els antecedents i la situació actual de la francmaçoneria, la complexa inviolabilitat de la càmera cuirassada de Fort Knox, el misteri del Bigfoot, l'organització criminal coneguda com la màfia, són alguns els temes que s'abordaran en la sèrie documental.

Durant més de 200 anys, la Casa Blanca ha funcionat com a residència presidencial, oficina executiva i centre de comandament nacional. En el primer lliurament del documental, els espectadors s'introduiran en els protocols secrets, la seguretat d'elit i la història oculta que la majoria del món desconeix.

Quin és el lloc més secret de la Casa Blanca? Quin tipus de controls es passen per poder treballar-hi? Quina mesura de seguretat entren en vigor si la Casa Blanca està sota un atac? Aquestes són només algunes de les preguntes que trobaran el seu respostes a El libro secreto de los EEUU.

En la segona entrega es desvetllaran algunes històries que hi ha darrere dels majors escàndols de la Casa Blanca a través dels relats d'antics consellers presidencials, historiadors i periodistes que, comptaran els mètodes utilitzats pels presidents per encobrir els seus accions o per acollir-se a la negació plausible. Entre aquests afers, els documents que Nixon va intentar amagar en el cas Watergate o el paper de la CIA en les dictadures de l'Amèrica Llatina.