L'actor i model internacional de Tossa de Mar, Andrés Velencoso, serà el protagonista avui a dos quarts d'onze de la nit del programa Planeta Calleja, que s'emet a Cuatro. Velencoso, de 37 anys d'edat, viatjarà amb l'aventurer Jesús Calleja fins a la regió vietnamita de Phong Nga, on formarà part del primer equip de televisió que filmarà dues de les 200 galeries subterrànies que existeixen en les coves més grans conegudes fins ara.

Només un terç d'aquestes coves han estat explorades, i per arribar-hi hauran de caminar i dormir durant diversos dies en selva tancada, creuar rius a peu i omplir-se de fang. El seu destí serà la cova de Hang Va, darrere la qual es troba la "Galeria de l'Exèrcit de Terracota", una zona amb estranyes formacions rocoses punxegudes que emergeixen de l'aigua. "Mai abans havia tingut una sensació de claustrofòbia com la que vaig viure allà baix. Encara que tot el que es veu és al·lucinant, l'atmosfera resulta molt aclaparadora" va explicar el model gironí després de viure aquesta aventura.

Durant el programa també es podrà veure l'actor -que actualment apareix a la sèrie B&B- escoltants històries d'ancians de la regió o provant exquisideses locals, com un fetus d'ànec dins d'un ou.

El model, que va mantenir una relació sentimental amb la cantant australiana Kylie Minogue i que actualment està amb l'actriu ürsula Corberó, no ha estat, però, l'únic invitat del programa de Calleja en aquesta tercera temporada. L'actor Fernando Tejero va travessar el desert del Danakil (Etiòpia) amb l'objectiu de pujar l'Erta Ale, el volcà més actiu i agressiu del món; el cantant David Bustamante va escalar una cascada de gel a les illes Lofoten de Noruega; i el líder de Ciutadans i candidat a la presidència del Govern espanyol, Albert Rivera, va córrer el Ral·li de la Baixa Aragó.