Després de la gran acollida que va registrar l'especial solidari Una vall molt especial, en què l'audiència va poder comprovar com viuen els pacients, familiars i personal mèdic la nit i el dia de Nadal a l'hospital de La Vall d'Hebron de Barcelona, Quim Masferrer es torna a posar la motxilla per emprendre una nova ruta.?La quarta temporada d'El foraster, que TV3 estrena aquesta nit a partir de les 22.40 hores, se centrarà en la recerca dels municipis més petits de tot el territori català.

Al llarg de les 13 noves entre?gues que conformen aquesta quarta temporada, Masferrer tornarà a descobrir les històries més entranyables, divertides i curioses del paisatge humà, anant de l'alta muntanya fins arran de mar. Durant la ruta, El foraster coneixerà paisatges vinícoles, romànics, medievals, fluvials, amb molta neu o aigua.

Les Cases d'Alcanar, situat a la comarca del Montsià (Tarragona), serà el punt de partida de la ruta, tot descobrint la relació dels habitants del poble amb el mar i sortint a pescar llagostins en plena nit.

Fins a Castellfollit de la Roca

La setmana vinent, Quim?Masferrer arribarà a Castellfollit de la Roca, un dels pobles amb més encant de la demarcació gironina, segons la majoria dels rànquings. En aquest poble de la Garrotxa, l'actor i humorista coneixerà un home que està construint un catamarà per creuar l'Atlàntic o un altre que s'ha creat una selva.

La Vall de Boí o?Castellar de n'Hug seran altres localitats que viuran de l'experiència de conviure amb l'intèrpret.

La mecànica serà la de sempre: Masferrer disposarà de 48 hores per endinsar-s'hi i conèixer el màxim de persones. Després reunirà tots els veïns al teatre del poble per exposar-los la seva visió personal i divertida del que ha descobert.