Va ser un destacat col·laborador de Crónicas marcianas, va ser un dels presentadors de Caiga quien caiga, ha estat mestre de cerimònies a Tu cara me suena i ara Manel ?Fuentes fa «un pas més» amb Top Dance, un programa també de talents «però amb un punt de reality show», un format en el qual s'estrena l'exconductor d'El Matí de Catalunya Ràdio. El nou programa d'Antena 3, que s'estrena aquest dilluns, combina el concurs de ball, amb un jurat format per David Bustamante, Mónica Cruz i Rafael Amargo, amb el reality perquè també se centra en la convivència dels concursants, que viuran junts en una «acadèmia» mentre duri l'emissió, seguint el model d'Operación Triunfo o de Fama, ¡a bailar!.

Fuentes va explicar ahir a Efe que les dues primeres gales, que tindran caràcter classificatori ja que dels 24 concursants se n'eliminarà 8, estan ja gravades però a partir d'aquesta l'espai serà «en rigorós directe». Està molt satisfet, diu, perquè presentar aquest programa és «ampliar» el seu registre: no només serà el conductor de la gala sinó que serà qui mostri «les emocions, il·lusions i somnis» dels aspirants a guanyar el concurs. «És un repte com a professional però és que a més sempre m'ha agradat el ball i em fascina el que fan. La dansa no té a Espanya la importància que a Alemanya o França i si els donem l'oportunitat de donar-se a conèixer descobrirem gent molt valuosa», assegura.

El presentador, que fa que treballa en el format un mes, va avançar que al programa hi haurà «números espectaculars, molt reconeixibles» i serà «molt emocionant conèixer com batega el cor dels ballarins mentre preparen les proves», va assegurar. El periodista català creu que perquè un programa d'aquest tipus, un talent, tingui èxit és fonamental que l'audiència pugui gaudir d'un «gran espectacle de televisió», veient uns concursants que «cantin o ballin bé i que la seva actuació emocioni el públic». «El desafiament és que traspassi emocions i després d'això vindrà l'interès per conèixer més, per saber més», va afegir.

Produït per Boomerang TV, Top Dance és una adaptació de Floor Filler, un format en el qual els concursants preparen les coreografies, assagen i reben formació, a més d'explicar a càmera les seves pors, motivacions i aspiracions.