El canal Super3 celebra la diada de Sant Jordi amb una programació especial: avui es projecten tres pel·lícules relacionades amb la literatura, s'organitza des de fa dies el concurs titulat Màster George i hi ha a disposició una súper biblioteca digital al web del canal. A més a més, programes com El Mic i els seus amics o l'Info K també han canviat la temàtica amb motiu de la diada.

El llibre de la selva: xafarranxo a la selva (14.30 h) és la primera de les tres pel·lícules, que es projecten avui a patir de primera hora de la tarda, on el Mowgli tornarà a fer de les seves o el Tabaqui, que ha caigut dins d'un pou. Tot seguit, a les 15.35 h es veurà en pantalla Kérity, la casa dels contes, uns contes que contenen un secret màgic. Per acabar la projecció dels films es presenta Zafara (16.50 h), que explica les aventures d'en Maki i la seva aimga girafa. Pel que fa al concurs, dos equips, integrats per l'Àlex i el Pau i acompanyats de súpers, han de resoldre proves de temàtica relacionada amb Sant Jordi. El problema és que no saben la resposta de la prova final i han de demanar ajuda a tots els súpers que miren el concurs des de casa. Per participar-hi, cåal que donin la seva resposta a través del «Superquè» al portal del canal (super3.cat). El premi és un un lot de llibres de la «Superbiblioteca de Sant Jordi», que finalment conclou la programació especial del dia, i que és un aparador virtual que recull les novetats literàries infantils més interessants, ordenades per edats per fomentar la lectura entre els súpers. En total hi ha més de 100 novetats literàries.

A part de la programació especial, El Mic i els seus amics, a 2/4 de 9 del matí, presenta un capítol especial amb històries plenes de contes tradicionals, llibres i flors.