L'increïble escena de lluita unida als múltiples moments emotius del novè episodi de Joc de trons, l'han situat com el capítol més ben valorat a una de les pàgines d'informació cinematogràfica i de sèries de televisió més coneguda internacionalment. Es tracta de la pàgina web imdb.com.

La intensitat de La batalla de los bastardos, que va generar gran expectació entre els espectadors durant els 60 minuts de l'episodi, ha aconseguit el primer lloc del rànquing d'IMDb que fins ara l'ocupava el capítol 14 de la cinquena temporada de Breaking Bad.

Un mínim de 1.000 vots han estat necessaris perquè el novè capítol de Joc de trons aconseguís ser, de moment, el més ben valorat pels espectadors.

L'episodi 6x09 de la reeixida sèrie de HBO té una puntuació de 10 sobre 10 que el col·loca immediatament per davant de la resta d'episodis d'altres sèries com Breaking Bad, Vigilados: Person of Interest, A dos metros bajo tierraHannibal.

Aquesta és la primera vegada que un capítol de Joc de trons ocupa la primera posició d'aquest prestigiós rànquing. Amb la mateixa espectacular nota, el capítol 14 de la cinquena temporada de Breaking Bad, titulat Ozymandias, ocupa ara un segon lloc.

Encara que el flamant primer lloc no havia estat aconseguit per aquesta sèrie que ha gravat part de la sisena temporada a Girona, l'esmentada ficció finalitza temporada aquest 26 de juny amb diversos episodis al top ten d'IMDb.

The Rains of Castamere, novè episodi de la tercera temporada, ocupa el vuitè lloc amb un gairebé perfecte 9,9, mentre que Hardhome, el vuitè episodi de la cinquena temporada de Joc de trons, es troba en el novè lloc amb la mateixa valoració.