Després de donar el millor de si mateixos sobre l'escenari, els protagonistes de Levántate All Stars arriben a la gran final. Avui a les 22 hores començarà la l'últim programa, on es decidirà la parella guanyadora d'aquesta edició. Els duos formats per Melodi i Lorenzo, Bimba i Sílvia, Angy i Irene i Rafa i Blas són els aspirants al triomf després d'aconseguir plaça com a finalistes.

Tots ells han arribat a ser finalistes després d'haver interpretat estils completament diferents: des de cançons de l'estiu o himnes eurovisius, fins a algunes de les bandes sonores més recordades de la història del cinema. Els guanyadors destinaran el premi del programa a una ONG.

Final amb dues fases

La gala arrencarà amb l'actuació d'Alaska i Mario juntament amb Fangoria i les Nancys Rubias. Per arrodonir la nit, Adrián Martín tornarà al plató per interpretar, juntament amb Nina Pastori, un tema del seu primer disc, anomenat Lleno de vida . La gala final acollirà també una actuació sopresa molt especial.

El programa constarà de dues fases. En la primera, els quatre duos cantaran en parella. Després de les seves actuacions, el programa desvelarà les puntuacions adjudicades, de manera que els dos amb menys suport seran eliminats. En lasegona fase, els membres de cada una de les parelles cantaran en solitari en busca de la victòria. Per últim, les sis parelles eliminades a la semifinal també cobraran protagonsime. Cadascuna d'elles compartirà escenari amb els altres duos. Així, el programa tancarà l'edició amb tots els seus protagonistes.