El canal #0 de Movistar + se suma avui a la celebració del Dia de la Mare amb l'estrena de Motherchef, un nou programa en què quatre reconeguts xefs espanyols es troben amb les seves mares. Raül Balam i la seva mare Carme Ruscalleda, Paco Roncero i Mari Paz Fernández, Francis Paniego i Marisa Sánchez i Nacho Manzano i Olga Sánchez mostraran el seu amor comú per la cultura dels fogons.

D'aquesta manera, el nou format revelarà com van ser les progenitores d'aquests reconeguts xefs i com van despertar en ells la passió pels fogons. A més, elles van ser les que els van acompanyar en els durs inicis així com també en els temps d'èxit i reconeixement. I tal com reconeixen els mateixos cuiners, avui en dia, les seves mares segueixen sent les seves millors crítiques i conselleres.

Al llarg de Motherchef, els espectadors podran veure moments quotidians que comparteixen mares i fills com anar a comprar, cuinar a casa o menjar en família. Experts en això són els Roncero, que no perden l'oportunitat de reunir-se al voltant de la taula per degustar l'especialitat de la casa: els cargols. Per la seva banda, Carme i Raül, amb les seves nebodes com a ajudants de luxe, s'encarregaran d'elaborar un arròs que la família Balam denomina «arròs pícnic», el menjar típic que preparen sempre que s'ajunten tots els membres de la família a dinar.