Telecinco portarà a la televisió la novel·la de Reyes Monforte «La infiel»

?L'obra de la escriptora s'inspira en el cas real de Raquel Burgos, captada per islamistes

09.08.2017 | 07:14
«La infiel» se centra en les joves captades pel gihadisme.

Telecinco prepara una minisèrie basada en la novel·la La infiel, de la periodista madrilenya Reyes Monforte, inspirada en fets reals i que parla sobre la conquista silencionsa de dones occidentals com a arma del terrorisme islamista.

En col·laboració amb MOD Producciones ( Lo que escondían sus ojos, Niños robados), La infiel està protagonitzada per Sara, una jove professora d'espanyol i mare soltera que s'enamora d'un alumne musulmà completament adaptat a la vida occidental que l'anirà atraient cap a la seva cultura i religió mentre li amaga les seves verdaderes intencions, explica la cadena.

Com a la novel·la de Monforte, Sara sofreix l'engany per part del seu marit, que en realitat forma part d'una cèl·lula dormida d'Al Qaeda i el que pretén és que es converteixi a l'islam i que es transofrmi en una terrorista suïcida.

La infiel està inspirada en Raquel Burgos, una estudiant de Periodisme espanyola que va acabar contraient matrimoni amb Amer Azizi, líder d'Al-Qaeda a Europa i possible ideòleg dels atemptats terroristes de l'11-M i l'11-S, caient a les seves xarxes islamistes radicals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema