«El Ministerio del Tiempo» salvarà la Transició espanyola en els nous capítols

?Macarena García s'uneix als protagonistes de la sèrie interpretant la jove Lola Mendieta

10.09.2017 | 07:11
Els protagonistes presenten la sèrie a Vitòria.

Els agents d' El Ministerio del Tiempo (RTVE i Netflix), amb els seus viatges al passat per aconseguir que no canviï la Història, han de salvar Adolfo Suárez per garantir la Transició en els capítols finals de la tercera temporada. Les sis primeres entregues de la temporada, emeses abans de l'estiu, es completaran aquesta tardor amb set capítols que arrenquen amb la patrulla dolguda per la marxa d'Amelia (Aura Garrido), un dels personatges centrals.

Però les missions d' El Ministerio del tiempo, la quarta temporada de la qual encara no està confirmada, no poden aturar-se i l'equip format per Alonso (Nacho Fresneda) i Pachino (Hugo Silva) comptarà ara amb la jove Lola Mendieta (Macarena García) com a reforç. Tots tres, juntament amb altres càrrecs del Ministeri encarnats per Jaime Blanch, Cayetana Guillén Cuervo i Juan Gea, hauran de viatjar al passat per vetllar perquè aquest es mantingui inalterable.

La seva primera missió els portarà a viatjar a 1961 per assegurar-se que la pel·lícula Viridiana, de Buñuel, passa la censura de la dictadura franquista i pot així competir –i guanyar– el Festival de Cannes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema