El Llagostera es va assegurar ahir la continuïtat de Samu de los Reyes, l'objectiu prioritari dels tècnics per completar un lateral esquerre, on ja hi havia Enric Pi. El defensa andalús, de 23 anys, ja va jugar amb el conjunt blaugrana durant la segona volta de la temporada passada, cedit pel Còrdova, després d'una primera part de la temporada amb escassa participació al Lugo. Després d'haver-se reivindicat al Llagostera, aquest estiu va tornar a la disciplina del seu club d'origen, que torna a competir a Segona després d'un pas fugaç per l'elit, però el tècnic José Luis Oltra no hi comptava i li han buscat una nova sortida en forma de cessió.

«Era la nostra prioritat, hem estat esperant molt de temps per poder tornar a comptar amb ell i fins i tot hi ha hagut moments en què patíem per si seria possible l'operació. Al final, però, ell també ens deia que la seva primera opció era tornar al Llagostera i s'ha pogut arribar a una entesa», explicava l'entrenador Oriol Alsina.

De los Reyes va disputar 19 partits el curs passat amb el conjunt blaugrana, acumulant 1.699 minuts i convertint-se en una de les peces bàsiques del conjunt que dirigien Lluís Carrillo i el mateix Alsina. El lateral s'estava entrenant amb el Còrdova però ahir ja no va participar en la sessió i és probable que avui ja s'incorpori a la feina amb el Llagostera al Josep Pla de Palafrugell. «Amb nosaltres va créixer com a futbolista, té moltes ganes de competir i per a ell també era prioritari seguir al club perquè hi havia estat molt a gust la campanya passada», va afegir l'entrenador. Alsina hi confia cegament, no tant Oltra, que aquesta pretemporada, en un amistós del Còrdova contra el Sevilla Atlètic, havia centrat totes les seves esbroncades en el jove lateral sevillà, a qui encara li quedarà un any més de contracte amb el club andalús. Abans de defensar els colors del Llagostera havia militat al Sevilla B, el Sabadell, el Còrdova i mitja temporada al Lugo.