Els fitxatges de Giva i Mosquito la setmana passada semblaven tancar definitivament la plantilla del Llagostera per a aquesta temporada. No obstant això el cas Alcalá pot fer variar els plans inicials del conjunt gironí pel que fa a la configuració de l'equip. El més que probable fitxatge del central murcià pel Manchester City i posterior cessió al Girona hauria deixarà un buit a la plantilla que s'haurà de cobrir. A més a més els diners que ingressaria el club si s'acaba concretant l'operació (en principi els 100.000 euros que corresponen la clàusula de rescissió per un club estranger) ampliarien encara més el marge salarial de què disposa el club llagosterenc per dissenyar la plantilla. Això hauria de permetre el Llagostera poder cercar al mercat un recanvi de garanties per a Alcalá. El que no és tan clar és si la direcció esportiva buscaria un central o un altre pivot. El club no tanca tampoc la porta d'entrada a noves incorporacions durant aquesta setmana i fins dilluns que ve, data en què es tanca el mercat d'estiu. Oriol Alsina, Javi Salamero i Gerard Escoda estaran atents aquests dies a qualsevol oportunitat que aparegui per no deixar-la escapar. En aquest sentit, una de les posicions que podria reforçar el Llagostera és la banda esquerra. El club estaria estudiant l'opció d'un jugador que pogués actuar tant de lateral com d'interior. Tot i això, tampoc s'hauria de descartar més altes en alguna altra posició.

Si la porta per entrar és oberta, la de sortida encara ho és més. De bat a bat, fins i tot. L'arribada de Giva i Mosquito ha provocat molta saturació a les posicions ofensives i no seria d'estranyar que el club estigués rumiant la possibilitat de plantejar la rescissió a algun futbolista. La convocatòria del partit de dissabte passat contra l'Osasuna podria ser indicadora. D'altra banda, al marge del que pugui acabar passant amb Moragón, el club podria estudiar prescindir d'algun altre jugador amb força antiguitat a la plantilla.

Sigui com sigui doncs, es presenten uns darrers dies de mercat d'estiu d'allò més moguts a Palamós on el Llagostera té feina tant en el capítol d'altes per mirar de reforçar encara més l'equip, com en el de sortides.

Millora per a Ratti

Nico Ratti va arribar el 2012 sense fer soroll i a còpia d'esforç i feina s'ha guanyat un lloc a la plantilla. Aquesta setmana el club ha fet oficial la millora i ampliació de contracte del porter argentí, de 21 anys. Ratti d'aquesta manera continuarà a l'entitat blaugrana fins al 2018 i veu millorades les seves condicions després que fructifiquessin les negociacions entre el club i el seu agent, Marc Bernaus. Això sí, el porter encara no disposarà de llicència professional aquesta temporada. Enprincipi i si René Román manté l'excel·lent nivell mostrat, aquest curs Ratti s'alternarà novament amb Moragón com a porter suplent. Contra l'Osasuna, l'escollit va ser el balear. En les tres temporades que fa que Ratti és a Llagostera ha disputat un total de tres partits, tots a Segona B (Mallorca B, Atlètic Balears i Nàstic de Tarragona). La temporada passada, una inoportuna lesió al genoll al tram final va impedir-li estrenar-se a Segona A quan l'equip ja havia perdut totes les opcions de disputar el play-off d'ascens a Primera Divisió.