El Llagostera té tantes ganes com el Nàstic de «retrobar-se» amb el seu rival en el «play-off» d'ascens de 2014?

Per a nosaltres és un partit més. Contra un rival c0mplicat, però amb ganes de guanyar ja, d'una vegada per totes, el primer partit de la temporada fora de casa. Per al Llagostera només són tres punts...

La motiva especialment que el primer triomf a domicili pogués arribar a Tarragona?

Si guanyem a Tarragona segurament sortiríem de la zona de descens i això seria motiu d'alegria. Rés més que això. Ja li ho deia, per a nosaltres hi ha tres punts en joc, molt importants, però no hi busquem res més.

El president del Nàstic diu que es van sentir «maltractats» en aquella eliminatòria d'ascens. Quina resposta li dóna? Per al Llagostera les relacions amb el Nàstic també estan trencades?

No, per a nosaltres no hi ha res trencat. Amb el Nàstic, com amb la resta de clubs, ens hi veiem a les reunions de la Lliga a Madrid i les relacions són correctes. No tenim cap problema amb ells. Esperem el partit de diumenge com ho fem en qualsevol setmana.

Creu que des de Tarragona s'intenta escalfar el partit?

Tot allò d'aquell play-off són coses passades. Al final tots dos clubs estem a Segona A, que és el que volíem. Des de la meva posició de presidenta el que haig de fer és aportar calma i tranquil·litat.

Anirà a la llotja?

Sí!

Hi haurà dinar de directives?

Pel que tinc entès, no.

Quan el partit es jugui a Palamós convidaran la directiva del Nàstic a dinar?

Sí, nosaltres en fem sempre, de dinar de directives.

Què és el que més recorda d'aquell partit del 21 de juny de 2014 que va representar l'ascens gràcies al gol de Nuha (3-1)?

Per a nosaltres va ser un play-off molt llarg. Vam tenir la primera eliminatòria amb el Racing, que vam perdre en el darrer moment a Santander (1-0), després va venir la remuntada contra l'Avilés (2-0 a l'anada i 3-0 a Llagostera) i per últim el derbi contra el Nàstic en la ronda definitiva. Aquells 15 dies últims vam viure molts nervis i moltes emocions, que al final van valer la pena perquè vam poder celebrar l'ascens.

Quin va ser el moment més emotiu d'aquella jornada?

Quan l'àrbitre va xiular el final. Estava just davant dels vestidors, amb els comandaments de Mossos. Com era habitual, no vaig estar-me gaire quieta a la grada i vaig anar voltant pel camp tot el partit. Quan vaig sentir el xiulet final em va sortir tota la tensió d'aquells quinze dies.

Què ha canviat al Llagostera en aquest any i mig, des de l'ascens, més enllà de jugar al futbol professional o del salt a Palamós?

Per a nosaltres ha sigut un gran pas endavant entrar a la Lliga. Això t'obliga complir una sèrie de punts, sobretot a nivell administratiu, que a Segona B són menys importants, i fa que la dinàmica del club sigui diferent. A l'estiu vam culminar amb èxit la transformació en Societat anònima esportiva (SAE) però seguim a l'espera que el Consell Superior d'Esports ens ho validi per convocar la primera junta d'accionistes. És només un tràmit, no hi ha d'haver cap problema. Per fer la primera junta, d'on sortirà el Consell d'Administració definitiu, tenim temps fins el 31 de desembre. Ara el Consell provisional el formem els quatre directius que de l'antiga junta hem seguit al club.

Com ha canviat aquell ascens la vida d'Isabel Tarragó i Oriol Alsina?

Al final la gestió ve a ser la mateixa. Segurament hi hem de dedicar més hores que no pas abans, però ho fem a gust. Hi ha un extra de feina i amb ganes tot es fa. Ens hem hagut d'anar adaptant a la nova situació i aquí a les oficines de l'empresa (Tèxtil Tarragó) i hem ubicat un espai per al futbol.

A l'estiu estaven pendents de saber quants diners rebrien de la televisió. Al final han doblat el que van rebre l'any passat?

Gairebé. I ara ja està a la venda el paquet de drets de les pròximes tres temporades. Al final els drets televisius són una part molt important del nostre pressupost i a nosaltres no ens afecta si els partits són en obert o en pagament.

Fer crèixer la massa social continua sent l'assignatura pendent.

Aquesta temporada hem creat el que anomenem «La festa de la Costa Brava», en què convidem algun club de la demarcació. Està tenint molt bona acollida. Ja han vingut el Palamós i el Palafrugell i en el proper partit a casa vindran el Calonge i el Sant Antoni. Intentem anar fent coses per engrescar la gent... però costa. M'agradaria comptar amb més afició, és evident. La gent ha de ser conscient que quan hi ha ambient al camp els jugadors ho noten i l'afició també s'ho passa més bé que si només hi ha quatre gats.

El plantejament que tenen per a la Ciutat Esportiva és que algun ajuntament els cedeixi els terrenys i vostès facin l'obra?

Sí, aquesta és la idea. Seguim mirant i negociant però no hi ha res tancat. La idea seria que a final d'aquesta temporada ja hi hagués alguna cosa començada. El projecte passaria per fer camps d'entrenament de gespa artificial i gespa natural, vestidors, un bar... seria una manera de dinamitzar el municipi que l'aculli perquè durant tot el cap de setmana s'hi disputarien molts partits.

Faci'm un pronòstic per al partit de diumenge?

Em conformo guanyant per 0-1.